Inschrijven

De inschrijvingen zijn gesloten en er zullen ook geen na-inschrijvingen zijn! We hebben ons maximum aantal inschrijvingen bereikt.

Dit jaar gaan we wederom voor de echte cross! Vorig jaar hadden we al een fantastische opkomst na jaren waarin we de cross hebben moeten cancelen vanwege noodweer en Corona. Ook dit jaar hopen we op een grote groep mensen die dit jaar met ons mee willen rennen, dus inschrijven allemaal! (programma). Wel goed om te melden dat er dit jaar geen gebruik gemaakt mag worden van spikes.

Voor het hardloopevenement kun je t/m vrijdag 9 februari registreren via www.inschrijven.nl. Je betaalt daarvoor afhankelijk van de afstand € 6,00 t/m € 12,00.

Na-inschrijving kan op zondag 11 februari vanaf 10:00 uur tot 15 minuten voor de wedstrijd in het Scoutinghuis De Blokhut. De inschrijfkosten zijn dan wel hoger zijn dan bij voor-inschrijven. Alleen pin betalingen zijn dan mogelijk.

Overzicht

Kosten                    Voor-inschrijving          Na-inschrijving

Kindercross                   €6,00                              €  8,00

Jeugdcross                     € 8,00                             €  10,00

Stammercross                € 10,00                           €  12,00

Veeneikcross                 € 12,00                           €  14,00

Startnummers ophalen tot 15 minuten voor de start in Scoutinghuis De Blokhut in het Diemerbos.

Mocht het niet lukken of loop je tegen problemen aan, mail ons dan even om je te helpen. Het mailadres is organisatie@diemercross.nl